10% COD REDUCERE LA TOATE COMENZILE DE MINIM 1000 LEI DIN CATEGORIA "CANDELABRE". OFERTA VALABILA PANA PE 30.09.2023. COD DE REDUCERE: LED10 !!!
-50,00 lei

Proiector LED 300W Alb cu Panou Solar si Telecomanda LLPG

Alb rece
Proiectoarele cu Panou Solar sunt utilizate in diverse aplicatii de iluminat exterior: case, garaje, gradini, cladiri etc.
Compare

330,00 lei TVA inclus

Compare

Descriere

Kit-ul format din Proiector avand o putere totala de 300W cu acumulatori reincarcabili de generatie noua. Panoul monocristalin de asemenea de generatie noua, foarte eficient si usor de montat. Conectarea panoului la proiector se face printr-un cablu prelungitor cu conectori mama – tata montati, avand o lungime de 5m.

Atentie! prelungirea cablului de alimentare dintre panou si lampa va duce la o functionare defectuasa a sistemului , datorita slabei puteri de incarcare a acumulatorului.

Proiectorul este pravazut cu senzor de lumina, astfel economisindu-se energia din acumulator si reducand astfel uzura acestuia.

Insotit si de telecomanda acest sistem este cu adevarat unul de ultima generatie si tehnologie avansata. Telecomanda va ajuta sa potriviti lampa la aprindere cu ajutorul senzorului de Noapte – Zi, sau pe ore: 3 ore, 5 ore, 8 ore.