Garanții

Toate produsele comercializate de catre LED LIGHT ADVANCED SRL (led-light.ro) beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producator si verificate de catre LED LIGHT ADVANCED SRL.

Produsele defectate in perioada de garantie vor fi aduse personal sau expediate printr-o companie de curierat pe adresa comunicata prin e-mail. Produsul va fi insotit de o descriere scrisa a defectului reclamat si de o copie dupa factura. Ambalarea corespunzatoare si costurile transportului sunt in sarcina clientului. Consultati politica de retur inainte de returnarea unui produs.

Timpul de service se calculeaza din momentul in care produsul a sosit la sediul LED LIGHT ADVANCED SRL si pana la momentul in care produsul a fost predat clientului, reprezentantului clientului, companiei de curierat (pe baza documentului de transport) sau pana in momentul in care LED LIGHT ADVANCED SRL notifica clientul prin email sau telefonic. La cererea clientului, produsul poate fi expediat pe cheltuiala acestuia la orice adresa, prin curierat rapid.