Livrare

Comanda înregistrată poate fi urmărită în secțiunea „Contul meu”.

Taxa de livrare este de 20 de lei pentru comenzi mai mici de 300 lei și gratuită pentru comenzi mai mari.

Firma de curierat cu care colaborăm este: Cargus, Fan Courier

După stabilirea detaliilor de livrare produsele achiziționate vor fi transportate de curier sau de flota proprie la adresa menționată în momentul plasării comenzii.

După confirmarea comenzii, termenul de predare a produselor către curier este de aproximativ 24 -72 de ore lucrătoare (in funcție de stoc, cantitatea de produse comandate, dimensiune și greutate).

Termenul de predare a produselor de către curier variază de la 24 la 72 de ore lucrătoare (in funcție de stoc, cantitatea de produse comandate, dimensiune și greutate). Totuși acest termen poate ajunge la 10-30 zile în cazul în care produsul comandat nu se află într-un depozit din țară – veți fi anunați telefonic în acest caz, iar comanda va rămâne validă doar dacă vă dați acordul cu privire la timpul de livrare.

Termenul maxim în care clientul intră în posesia bunurilor comandate este de 15 zile lucrătoare (exclus perioada sărbătorilor de Paște, iarnă, Black Friday). Depășirea acestui termen duce la posibilitatea anulării comenzii fără alte explicații.