10% COD REDUCERE LA TOATE COMENZILE DE MINIM 1000 LEI DIN CATEGORIA "CANDELABRE". OFERTA VALABILA PANA PE 30.09.2023. COD DE REDUCERE: LED10 !!!

Politica de retur

Potrivit OUG nr. 34/2014 “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Conform legislatiei din Romania puteti returna produsele cumparate de pe led-light.ro in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor.

* Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

Dacă ați cumpărat pentru scopurile firmei (în comanda ați introdus CUI), nu mai sunteți consumator, ci intermediar. Din acest motiv, conform prevederilor legale, nu aveți dreptul la returnarea produselor în 14 zile calendaristice.

Produsele achizitionate se pot returna doar prin schimbul cu un alt produs. Nu se returneaza contravaloarea acestora in bani!

* Dreptul de retragere se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsele comandate prin comenzi speciale, externe pentru care s-a solicitat avans si care au fost aduse la solicitarea clientului, nu se pot returna.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire, impreuna cu toate documentele care le-au insotit (factura, certificat de garantie, etc.).

In cazul in care o comanda la care s-a oferit un produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

Pentru returnarea produsului urmati pasii:

– Pasul 1: Se ia legatura cu administratia prin cele doua moduri: Telefonic: 0799.008.006 sau prin Email: office@led-light.ro

– Pasul 2: Dupa acceptul nostru, se trimite produsul la adresa comunicata prin e-mail sau telefonic. In pachet trebuie sa puneti o copie a facturii fiscale.

Deteriorarea produselor duce la refuzarea returului.

Lipsa ambalajului original duce la refuzarea returului!

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea/lipsa ambalajului original face imposibila vanzarea produsului ca nou. Asadar, returnarea sumei platite nu se va face integral ci vor fi retinute costurile de readucere a produselor la starea in care au fost livrate.
Suma retinuta depinde de valoarea si tipul produsului si este cuprinsa intre  10% si 50% din valoarea initiala a produsului. Suma retinuta va fi comunicata catre client la receptionarea produselor.

Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de catre cumparator.

In cazul in care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricatie sau deteriorari in timpul transportului va rugam sa ne contactati in maxim 24 de ore de la primirea coletului la numarul de telefon: 0799.008.006

Produsul poate fi returnat prin firma de curierat Cargus sau Fan Courier(clientul plateste costul transportului de retur).

Nu se accepta la retur:

– Produsele deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare

– Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale

– Produsele care prezinta urme de montaj

– Coletele care au fost trimise cu plata ramburs la noi, exceptie facand cazul in care LED LIGHT ADVANCED SRL a acceptat sa suporte costurile de retur.

Nerespectarea conditiilor de retur poate duce la refuzarea coletului si implicit refuzarea returului.

Rambursarea banilor

Dupa ce produsele au fost acceptate la retur, rambursarea contravalorii produsului se va returna in termen de maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea produsului in depozitul nostru, prin transfer bancar.

Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul solicitate in formularul de retur.

ATENTIE – Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei/societatii pe numele careia s-a eliberat factura!

Pentru orice probleme legate de comanda dumneavoastra va rugam sa ne contactati.