10% COD REDUCERE LA TOATE COMENZILE DE MINIM 1000 LEI DIN CATEGORIA "CANDELABRE". OFERTA VALABILA PANA PE 30.09.2023. COD DE REDUCERE: LED10 !!!
-40,00 lei

Proiector LED 200W cu Panou Solar si Telecomanda IP66

Alb rece
Proiectoarele cu Panou Solar sunt utilizate in diverse aplicatii de iluminat exterior: case, garaje, gradini, cladiri etc.
Compare

490,00 lei TVA inclus

Compare

Descriere

Proiectoarele cu panou solar nu necesita alimentare de la reteaua electrica. Intrucat functioneaza doar cu ajutorul energiei solare si al acumulatorului incorporat. Acumulatorul este incarcat de elementul solar in timpul zilei, iar LED-urile lumineaza pe timp de noapte. Se recomanda amplasarea proiectorului la exterior, in locuri insorite. Pozitionarea sa in locatii intunecoase poate influenta incarcarea acumulatorului si poate scurta durata de functionare al reflectorului pe timpul noptii. Cu ajutorul panoului solar se incarca acumulatorul, si astfel se poate beneficia de lumina in locuri unde nu este curent electric. Se poate monta pe garduri, in curti, in livezi, pe ziduri de casa, de garaj, se poate monta stradal.

Acumulatori reincarcabili de generatie noua model:  LifePO4 COD 32650   4 x 6000mAH, rezistand la 2000 de cicluri de reincarcare. Adica o durata de viata a bateriei de aproximativ 5-7 ani.

De asemenea puteti seta puterea de lumina : 100% , 50 % , 30% , sau puteti regla intensitatea lumini din telecomanda.

Panou Solar Monocristalin cu Silicon avand o rata de eficienta mai mare cu 20% fata de panourile Photovoltaic.

Este incadrat intr-o rama din aluminiu dur, pentru o protectie mai sigura.

 

Continut Pachet:

  • Lampa cu leduri si acumulator + senzor incorporat
  • Panou Monocristalin
  • Cablu conectare cu mufe, lungime aproximativ 3m
  • Suporti de prindere
  • Dibluri de fixare
  • Telecomanda de control
  • Manual universal de instalare in limba engleza