Cum îmi creez cont

Pentru o experiență de cumpărături cât mai plăcută recomandăm să vă creați un cont de client. În cazul în care nu doriți un cont puteți continua cumpărăturile fără probleme.

Avantajele creării unui cont de client sunt următoarele: acces la produsele favorite (WishList), lista ultimelor produse vizualizate, datele de facturare și livrare salvate în cadrul contului, istoricul comenzilor, facturi, etc.

Cum îmi creez cont?

Pentru crearea unui cont de client accesează meniul „Contul meu”. În această secțiune, la Înregistrare introduci o adresă de e-mail validă. Pe adresă de e-mail introdusă vei primi un mesaj prin care vei fi informat că contul a fost creat și împreună cu acesta parola contului.

Nu uita să te abonezi la newsletter-ul nostru pentru a afla de toate ofertele noastre. Și nu sunt puține.

Cum mă loghez în cont?

Pentru logarea în contul de client accesează meniul „Contul meu”. În această secțiune alegi „Autentificare”, introduci adresa de e-mail folosită la crearea contului și parolă setată. Gata, ai intrat în contul tău și spor la cumpărături.

Cum recuperez parolă de logare?

În cazul în care ai uitat parolă de logare în cont accesează meniul „Contul meu”. În această secțiune alegi „Client existent” și dai click pe butonul „Ai uitat parola?”, se va deschide o nouă fereastră unde vei introduce adresă de e-mail folosită la crearea contului. Pe adresă de e-mail introdusă vei primi un mesaj prin care vei fi informat că ai solicitat modificarea parolei contului. În acest moment mai aveți un singur pas de făcut – introduceți o nouă parolă. Gata, ai acces la cont și spor la cumpărături.